Leden

Eerste Tenor

We hebben nog plaats voor een eerste tenor.
Als je je prettig voelt in de hoge tonen en eens wil kijken of je bij zo’n serieus maar ook gezellige club wil horen neem
dan eens contact met ons op: info@demannenvandubbelzes.nl of  06 51 36 72 07.
We repeteren iedere donderdagavond aan de Elzenstraat in den Bosch van 20:15 uur tot 22:30 uur serieus maar hebben daarna veel plezier en gezelligheid.

Muzikaal leider

muzikaal leider
Wilbert Friederichs is koorleider en zanger, maar ook tekstschrijver en componist. Hij schreef honderden stukken voor zijn eigen gezelschappen Mezzo Macho en Klater, alsook voor koren, theatergroepen en cabaretiers. Met componist Jetse Bremer schreef hij een dozijn avondvullende werken voor uiteenlopende gezelschappen. De laatste jaren schrijft hij vaker, al dan niet in opdracht, composities met een serieuzere inslag, zoals zijn deels Nederlandstalige Requiem. Als zanger was hij recentelijk te horen in werken van Schütz en Pärt. Friederichs is eveneens dirigent van gemengd koor Voix Là in Beugen en geeft leiding aan projectkoren en muziektheaterproducties. Hij geeft verder workshops zang, presentatie en liedteksten schrijven.

Voor meer informatie zie:  www.wilbertfriederichs.nl

Eerste tenoren

eerste tenor
eerste tenor
eerste tenor

Tweede tenoren

tweede tenor
tweede tenor
tweede tenor

Baritons

Bassen